Thuisbezorgd met LEF!

Welkom bij LEF!

Helaas is LEF! t/m 6 april gesloten in verband met het Corona virus, maar dat betekent niet dat jullie niet kunnen genieten van alle lekkere broodjes, salades, smoothies en sapjes van LEF!
Via deze website kun je van maandag t/m zaterdag een bestelling plaatsen tussen 11:00 uur en 14:00. Deze bestelling wordt zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd. Vanwege het virus stellen wij betalingen via I-Deal op prijs, echter kan er tevens aan de deur gepind worden, wij accepteren geen contante betalingen.
Mocht je nou speciale dieet,- of allergiewensen hebben of andere vragen met betrekking tot je bestelling mail dan naar info@lunchenbijlef.nl of bel ons (tussen 10:30 en 14:00 uur zijn wij sowieso aanwezig) 0318-309221.

Voor bestellingen boven de 75,- hanteren wij onze cateringprijzen. Hiervoor verwijzen we je graag door naar onze website http://www.lunchenbijlef.nl/. Hier kun je de cateringprijs en betreffende prijzen downloaden.

Zo lang het kan en mag zullen wij onze handen uitsteken en we proberen er met z’n allen het beste van te maken! Gezondheid is het belangrijkste goed op aarde, dus Stay Safe!

Team LEF!

Bram, Marco, Marieke, Susanne, Maurieke, Mette, Jessica, Fransisca en Demi